Σε αποκριάτικους ρυθμούς και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων «Απόκριες στην πόλη», ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει και φέτος ένα εορταστικό τετραήμερο, στο κλίμα των ημερών, που ξεκινάει την Κυριακή 16 του μηνός με καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Ασύρματο, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα με τα παραδοσιακά κούλουμα.
Θα προηγηθεί το αποκριάτικο πάρτι του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας, με πολλές εκπλήξεις , που θα γίνει την Παρασκευή 14-2-2020 και ώρα 18:00, στο ΕΕΕΕΚ και με όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στα κατασκηνωτικά προγράμματα του 2019, αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Την Κυριακή 16 του μηνός, Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος διοργανώνουν αποκριάτικη γιορτή στο πάρκο Ασυρμάτου με την συμμετοχή των σχολείων.
Η γιορτή ξεκινάει με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και μέσα από γρίφους, σπαζοκεφαλιές, αινίγματα, προβλήματα κρυπτογραφίας,λογικής και γενικών γνώσεων οδηγεί στο χαμένο θησαυρό!
Ο νικητής – σχολείο θα βραβευτεί με έναν projector LUMENS HDMI& MEDIA PLAYER, ευγενική προσφορά της εταιρίας OFFICE LINE (Θάλειας 6, Άγιος Δημήτριος).
Η γιορτή συνεχίζεται με καρναβαλική παρέλαση σχολείων και εργαστήρι χαρταετού, με τη βοήθεια του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου.