Σε « βάθος χρόνου» υποσχέθηκε τώρα ο Μώραλης τα αναδρομικά του 13ου και 14ου μισθού των δημοτικών υπαλλήλων

Νέα θέση εξέφρασε ο Δήμαρχος Πειραιά , Γιάννης Μώραλης για το 13ο και 14ο μισθό των εργαζομένων του δήμου .
Μιλώντας στην ετήσια εκδήλωση του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά , δνε επανέλαβε όσα είχε πεί πρόσφατα ότι οφείλει πρώτα το κράτος να τα δώσει στους δήμους.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι είναι θετικός να τα πάρουν οι εργαζόμενοι, καθώς όπως είπε, τα δικαιούνται μετά τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Τόνισε όμως, ότι τα αναδρομικά πρέπει να δοθούν σε βάθος χρόνου.
Επίσης πρόσθεσε ότι πρέπει να ικανοποιηθούν οι εργαζόμενοι, αλλά από την άλλη να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος Πειραιά.
Όπως ανέφερε, το ποσό που αντιστοιχεί στα αναδρομικά μπορεί να φτάσει μέχρι τα 9 εκατομμύρια ευρώ και διαβεβαίωσε ότι από κοινού διοίκηση και εργαζόμενοι θα δουν πώς θα ρυθμιστεί αυτό σε βάθος ετών.
Τέλος, δήλωσε ότι η εισήγηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, γι’ αυτό το θέμα, θα είναι θετική, μόλις βγει η απόφαση. Ο χρόνος όμως, στον οποίο θα δοθούν είναι ένα θέμα προς συζήτηση, κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά κ. Μιλτιάδης Λουκίσας και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Βασίλης Γκιτάκος.