Στήριξη της Τροχαίας στα σχέδια του Δήμου Θεσσαλονίκης για τους ποδηλατόδρομους


Ο σχεδιασμός του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Θωμά Γέρμανο, και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα που αφορούν στη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρη Δαγκλή.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξάλλου, παρουσίασε αναλυτικά στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τους νέους ποδηλατόδρομους που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο της δυνατότητας που δόθηκε στους Δήμους να προχωρήσουν σε προσωρινές ποδηλατοδρομήσεις αλλά και πεζοδρομήσεις.
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της διαμόρφωσης ποδηλατόδρομου στην Κωνσταντίνου Καραμανλή και μίλησε για την αναγκαιότητα να ενθαρρυνθεί συνολικά η χρήση του ποδηλάτου στην πόλη. Εξάλλου, και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι το ποδήλατο αποτελεί πράγματι ένα εξαιρετικό μέσο μετακίνησης.