Στόχος να λειτουργούν ως λουτροπόλεις όλο το χρόνο

Οι εξελίξεις στον θεραπευτικό τουρισμό και η εικόνα των ελληνικών λουτροπόλεων μετά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ,στη Θεσσαλονίκη.
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Ανέστης Αναστασιάδης ,ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. και των Επιτροπών για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Πανελληνίου Συλλόγου, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλές από τις ελληνικές λουτροπόλεις και τις πρωτοβουλίες που έλαβε ο σύλλογος την τελευταία περίοδο.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πάγια θέση του Πανελληνίου Συλλόγου για την διεύρυνση της λειτουργίας των ελληνικών λουτροπόλεων καθ όλη την περίοδο του έτους.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα όργανα του Πανελληνίου Συλλόγου σε ελληνικές λουτροπόλεις, όπως την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του Πανελληνίου Συλλόγου και του ΤΑΙΠΕΔ, την ανταλλαγή επιστολών με την αντιπεριφέρεια Καβάλας σχετικά με τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας και την επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της λουτρόπολης, καθώς και για τις εξελίξεις σχετικά με τα των λουτρά των Καμένων Βούρλων.
Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης, ενημέρωσε τα μέλη του σώματος για τα λασπόλουτρα των λουτρών Πικρολίμνης στο Κιλκίς και την πρόσκληση προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο για επίσκεψη σ αυτά.
Επίσης , για τις επαφές που αναπτυχθήκαν με δήμους που έχουν στην επικράτειά τους ιαματικές πηγές με την ευκαιρία των εκλογών στον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και την συγχαρητήρια επιστολή προς τη νέα διοίκηση του οργάνου.
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της πίτας του οργάνου και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. Το τυχερό κομμάτι έπεσε στον πρόεδρο , κ. Αναστασιάδη .