Ταλανίζεται από διακοπές ρεύματος το Λαύριο . Σύσκεψη με τη ΔΕΗ


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις διακοπές ρεύματος το Λαύριο ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του με τη ΔΕΗ . Εκτός του Δημάρχου Λαυρεωτικής,Δημήτρη Λουκά ,συμμετείχαν ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ κ. Κώτσαλος Γεώργιος με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Αδάμης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κων/νος Λεβαντής, Σταύρος Κρητικός, Αρετούσα Μακρή, και τα στελέχη της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού.
Σύμφωνα μ΄ ανακοίωση του δήμου , μετά από δίωρη διεξοδική ανταλλαγή απόψεων ,προτάσεων και διερεύνησης τρόπων επίλυσης του προβλήματος κατέληξαν στα εξής :
1.Σε ότι αφορά τα προβλήματα που προέρχονται από την υψηλή τάση , ο Δήμος θα εντείνει την πίεση του προς τον ΑΔΜΗΕ για άμεση επίλυση .
2.Σε ότι αφορά την ΔΕΔΔΗΕ ,δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη εβδομάδα 14/10/19, θα διαθέσει συνεργείο αποκλειστικά για την συντήρηση /αναβάθμιση των περίπου 50 υποσταθμών που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαυρεωτικής .
3.Θα κοινοποιηθείστο δήμο το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα αυτής της επέμβασης ώστε σε συνεργασία με την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
4.Αντίστοιχα θα υπάρχει συνεργασία από κοινού για τα προβλήματα ΦΟΠ(δημοτικός φωτισμός) σε περιοχές που έχουν εντοπισθεί συχνά προβλήματα .
Ο δήμος στην ανακοίνωση του τονίζει ότι « επειδή το πρόβλημα των διακοπών στην περιοχή του Δήμου μας είναι πλέον έντονο, έχει γίνει κατανοητό σε όλα τα επίπεδα ότι οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες .
Με πνεύμα συνεργασίας μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ και Δήμου και την καθημερινή παρακολούθηση από την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυση του προβλήματος».