Ανταλλακτικό Παζάρι στον Αγ. Δημήτριο

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και το Ανοικτό Δίκτυο Εθελοντών και ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΚΡΟΝΟΣ» διοργανώνουν το  Ανταλλακτικό Παζάρι Αγ. Δημητρίου, το Σάββατο 22 του μηνός, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου στον Αγ. Βασίλειο (Ελευθεριωτών 25) .
Με το σύνθημα “Δεν πετάμε τίποτα. Ανταλλάσουμε  και χαρίζουμε! συγκεντρώνουμε και ανταλλάσουμε: Ρούχα – Αξεσουάρ – Παπούτσια, Παιχνίδι, Είδη Βραφανάπτυξης και Βιβλία.
Στο πρώτο αυτό ανταλλακτικό παζάρι του Δήμου, μπορούν όλοι να συμμετέχουν, προσφέροντας ο,τιδήποτε δε τους χρειάζεται πλέον, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον. Αυτό είναι το μήνυμά μας, τις δύσκολες μέρες που ζούμε, ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη δυναμώνουν, σε πείσμα των καιρών.

Στο Παζάρι ακόμη, μπορείτε να βρείτε πράγματα που είναι χρήσιμα σ’ εσάς, και με τη σειρά σας, μπορείτε να τα αποκτήσετε, ανταλλάσσοντάς τα με κάτι άλλο. Μια συναλλαγή αντικειμένων και συναισθημάτων, σε ένα Παζάρι ανθρωπιάς και συμπαράστασης, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
 Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 22 του μηνός  από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ. Για όσους δεν θέλουν να ανταλλάξουν κάτι και απλώς θέλουν να χαρίσουν κάποια είδη από τις παραπάνω κατηγορίες, θα γίνεται συγκέντρωση των ειδών κάθε μέρα, στα εξής σημεία και ώρες:

Στο Νέο κλειστό, γήπεδο ΚΡΟΝΟΥ, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ  και στο Δημαρχείο (ισόγειο/φύλακας), από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ