Ενισχύεται καθημερινά με είδη πρώτης ανάγκης η «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προσφορά αγάπης, από τους συλλόγους και φορείς της πόλης του Αμαρουσίου καθώς και από ευαισθητοποιημένους πολίτες προς τη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου, που έχει ως έργο την υποστήριξη των αδύναμων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.

Ο Εκδρομικός και Περιηγητικός Σύλλογος Αμαρουσίου, δια του Προέδρου κου Ιωακείμ Ουίλς και σύσσωμου του Δ.Σ. παρέδωσε μεγάλες ποσότητες ειδών ιματισμού και τροφίμων για την στήριξη των ευπαθών οικογενειών της πόλης. Επιπλέον, το μέλος του Δ.Σ. κα Μαίρη Ανδρικοπούλου – Μασούρη προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας, εκπροσωπώντας την Εταιρεία «SP-CARTONPACK Hellas Α.Ε.

Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση» δια τους μέλους του Δ.Σ. κας Βάνας Ντόβα, που εκπροσώπησε την Πρόεδρο Ευαγγελία Κοκκινάκη, προσέφερε στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, καινούργια παιχνίδια επιτραπέζια και άλλων ειδών, γυναικείες τσάντες, παιδικά και γυναικεία αξεσουάρ και Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες που διαθέτουν είδη οικοσκευής ( έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης κ.α) που δεν τους είναι χρήσιμα πλέον, λόγω αντικατάστασής τους με καινούργια είδη, να απευθύνονται  στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να διατεθούν σε συμπολίτες μας που τους είναι απαραίτητα και αδυνατούν να τα αγοράσουν.