Τρόφιμα και γλυκά από τους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους στους Αγ. Αναργύρους σε συμπολίτες τους με ανάγκες

Εκδήλωση με τη συμμετοχή των εθνικοτοπικών συλλόγων των Αγίων Αναργύρων Καματερού με σκοπό  τη συλλογή τροφίμων  για ευπαθείς οικογένειες, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες , με πρωτοβουλία του Δήμου.

Με την σκέψη στον συνάνθρωπο , οι   εθνικοτοπικοί Σύλλογοι  του Δήμου: Ηπειρωτών Καματερού, Πελοποννησίων Αγίων Αναργύρων, Κρητών Καματερού Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων, Πελοποννησίων Καματερού, Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων, παραδοσιακό λαογραφικό σύλλογο «Το Γιορντάνι», Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων και Ποντίων Καματερού,  έκαναν  μια προσπάθεια για να μπορέσει  να δοθεί μια  νότα χαράς και αισιοδοξίας και  παρουσίασαν  παραδοσιακά κάλαντα , έθιμα  και    γλυκίσματα του τόπου τους.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πλήθος κόσμου κατέκλισε την «Μαρία Έλενα» προσφέροντας τρόφιμα,  αλληλεγγύη και ελπίδα.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού , Νίκος Σαράντης άνοιξε την εκδήλωση λέγοντας ότι οι προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του Δήμου  είναι πολλαπλές και έχουν στόχο να συνδράμουν τους Δημότες, που δοκιμάζονται  σε αυτές τις δύσκολες μέρες της κρίσης.