Φ. Αλεξόπουλος: Το «έργο σας» τελειώνει στις 19 Μαΐου


Από το 2006 πέρασαν τρεις παρατάξεις από την Διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής : (Γιαννακόπουλου, Ζορμπά, και Σταθόπουλου ) .
Μερικοί μάλιστα σήμερα που εμφανίζονται ως σωτήρες ( Υποψήφιοι Δήμαρχοι ) της Πόλης, ήταν «ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ» και μάλιστα σε θέσης ευθύνης στις παραπάνω παρατάξεις .
Επειδή πολλοί από εμάς ακόμα, ( ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) δεν έχουμε περάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να τρώμε και “σανό” , θα ήθελα να τους θυμίσω ότι η εικόνα του εγκαταλειμμένου Κολυμβητηρίου είναι «έργο δικό τους», η εγκατάλειψη του οικόπεδου στα Πευκάκια και η μετατροπή του σε «χαβούζα» οικοδομικών υλικών είναι “έργο δικό τους” , το γεγονός επίσης, ότι δεν έχουμε πρόσβαση του τοπικού καταναλωτή στις «τοπικές αγορές» είναι «έργο δικό τους» , αφού ως γνωστόν παρά τις «πανάκριβες» μελέτες δεν λύθηκε ποτέ το θέμα του Δημοτικού Παρκινγκ αλλά και οι στάσεις ολιγόλεπτης στάθμευσης . Επίσης , το γεγονός ότι είμαστε η μοναδική πόλη σε όλη την Ελλάδα που διαθέτει μόλις 100 τραπέζο-καθίσματα στις δυο κεντρικές πλατείες ( Πάνω & Κάτω) επί της Οδού Άγιου Ιωάννου είναι «έργο δικό τους» . Τα χάλια της Οδού Γαρυτου είναι «έργο δικό τους», γιατί ποτέ δεν είχαν την πολιτική βούληση να αναλάβουν το «πολιτικό κόστος» ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτό το χάλι.
«Δικό τους έργο» επίσης είναι και το γεγονός, ότι η Πόλη έχει παραμείνει με μόλις δυο Κλειστά Γυμναστήρια που «ωφελούνται» μόνο μερικοί Αθλητικοί Σύλλογοι και υπάρχει «απαγορευτικό», για τον Απλό& Μεμονωμένο Δημότη και την Άθληση του .
Θα μπορούσα να μιλώ ώρες ατελείωτες για αυτά που δεν έγιναν στην Πόλη 28 Χρόνια Τώρα . Ίσως να είμαστε και από τους Μοναδικούς Δήμους στην Ελλάδα που δεν έχει ιδιόκτητο Δημαρχείο .
«Δικό σας έργο» και αυτό .
Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε άλλο «έργο» .
Το «έργο σας» τελειώνει στις 19 Μαΐου.
• Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Υπάλληλος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Μέλος ΙΝΚΑ/ ΓΟΚΕ και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή& Αγοράς .