«Αναβίωσε» ο γνωστός Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας


Εποχές Βουλής , όταν « μεσουρανούσε» η Χρυσή Αυγή και από το Βήμα της , οι βουλευτές –πρωτοπαλίκαρα της , χυδαιολογούσαν , θύμισε η συνεδρίαση (10/2) του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών .
«Ξεφτιλισμένοι»,» σιχαμένοι», «σαβούρες», « ελεεινοί και τρισάθλιοι» , ήταν μερικά απ΄όσα εκστόμισε , εναντίον όλων των Δημοτικών Συμβούλων των υπολοίπων παρατάξεων , ο επικεφαλής της παράταξης « Χρυσής Αυγής για την Αθήνα» και πρώην βουλευτής , Ηλίας Κασιδιάρης
Αιτία , το ψήφισμα που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη δίκη της « Χρυσής Αυγής» στην οποία και ο ίδιος είναι κατηγορούμενος .
Ωστόσο δεν έμεινε μόνος στις ύβρεις αλλά και απείλησε τους Δημοτικούς Συμβούλους που το ψήφισαν, ότι θα στραφεί η παράταξη και το κόμμα του, νομικά εναντίον τους.
Η απάντηση στην απειλή ήρθε σε χρόνο…dt, από το Δήμαρχο , Κώστα Μπακογιάννη : « Τιμή μας , να στραφούν εναντίον μας γι αυτό το ψήφισμα» είπε .
Το ψήφισμα , που εγκρίθηκε έχει τίτλο « Στη φυλακή οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής”. Μεταξύ άλλων σ΄αυτό υπογραμμίζεται ότι « η δίκη αυτή αφορά μια εγκληματική οργάνωση» και « η απόφαση της, θ΄αφορά τα δημοκρατικά δικαιώματα και της ελευθερίας όλων. Έχουμε το χρέος και τη δύναμη να τα προασπιστούμε.Να βάλουμε τέρμα στη φασιστική απειλή».
Το ψήφισμα χαρακτηρίζει « πρόκληση» , την « εισαγγελική πρόταση που προτείνει την αθώωση τους.Αν υιοθετηθεί» επισημαίνεται στο ψήφισμα, «θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ασύδοτη δράση των ταγμάτων εφόδων , εξοπλισμένων με μια χρηματοδότηση 8 εκατομμυρίων ευρώ».
Τέλος απαιτείται « ο δικαστήριο να προχωρήσει στην παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί .Όχι μόνο του Ρουπακιά , του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα αλλά όλης της ηγεσίας που έδινε τις εντολές και εκπαίδευε τα μέλη για να εκτελούν τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών , αριστερών , δημοκρατικών πολιτών , συνδικαλιστών ».