Αναβιώνει η διοίκηση Κάρναβου « ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»


Μια απαράδεκτη –πολιτικά αλλά και ηθικά – τακτική , επέλεξε η Δημοτική Αρχή Κάρναβου , στην Καλλιθέα , προκειμένου στα «μουλωχτά» να περάσει από « έγκριση» θέματα , για τα οποία έχουν έντονες διαφωνίες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23/3 , έχει συμπεριλάβει σειρά τέτοιων θεμάτων , που κάθε άλλο παρά επείγοντα είναι , ενώ αντιθέτως ΟΥΤΕ ΈΝΑ έχει που να αφορά την πρωτοφανή , τεράστια υγειονομική κρίση , που αντιμετωπίζει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης μας .
Την τακτική αυτή , της Δημοτικής Αρχής που θυμίζει το γνωστό « ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» , στηλιτεύει δριμύτατα , ο πρώην Δήμαρχος , Κώστας Ασκούνης .
Σε ανακοίνωση του , καταγγέλλει ότι «απουσιάζει παντελώς μία ουσιαστική ενημέρωση – συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα μέτρα προστασίας που έλαβε αλλά και επιπλέον πρέπει να λάβει η Διοίκηση για την αντιμετώπιση της παρατεταμένης υγειονομικής κρίσης».
Αντίθετα , επισημαίνει ότι « συμπεριλαμβάνονται θέματα για τα οποία υπάρχουν έντονες διαφωνίες, που δεν είναι επείγοντα και πρέπει να υπάρξει διεξοδική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο».
Ιδιαίτερα δε υπογραμμίζει ότι « απουσιάζει οποιαδήποτε συνεννόηση της Διοίκησης με τις Δημοτικές Παρατάξεις για την ημερήσια διάταξη ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμφωνία».