Αυτό θέλουν η ΝΔ και όσοι θα ψηφίσουν Κάρναβο;

 

Σάλο   έχει προκαλέσει στην Καλλιθέα η αποκάλυψη του Kallithea press  και η οποία ενώ έχουν παρέλθει μέρες , παραμένει αναπάντητη από τον απερχόμενο  δήμαρχο , Δημήτρη Κάρναβο.

Αναφερόμενο το  Kallithea press   στην ένταξη του Δημήτρη Ερμίδη στο συνδυασμό του κ. Κάρναβου και στην ανακοίνωση καθόδου του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές , αποκάλυψε  ότι η  επιχείρηση της οικογένειας Ερμίδη έχει λάβει επί διοικήσεως  Κάρναβου σειρά έργων «και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις».

Αναφέρει μάλιστα το εν λόγω  site , ότι « δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αλλά ότι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις όπου υποψήφιοι ή συγγενείς τους απασχολήθηκαν στον δήμο ή σε προμηθευτές – εργολάβους του, ότι σωματεία ή σύλλογοι υποψηφίων ή προμηθευτών έχουν ευνοηθεί από το δήμο, ίσως και για να απασχολούν υποψηφίους του κλπ».

Απέναντι σ΄όλες αυτές τις αποκαλύψεις εντύπωση προκαλεί η  στάση του κ. Κάρναβου .

Η οποία , φέρνει σε δυσμενέστατη  θέση και το κόμμα του , τη ΝΔ, αφήνοντας το παντελώς πολιτικά  έκθετο  σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία για εκείνο . Και υπονομεύοντας ανοιχτά την αξιοπιστία ακόμη και του ίδιου του αρχηγού της ΝΔ  , Κυριάκου Μητσοτάκη  στις καταγγελίες του ενάντια στην κυβέρνηση για ανάλογες πρακτικές και φαινόμενα .

Η ΝΔ , οφείλει να παρέμβει και να απαιτήσει από τον κ. Κάρναβο , της οποίας είναι διακεκριμένο στέλεχος, να δώσει απαντήσεις . Και εφόσον κρίνει ότι δεν « επαρκούν» να ζητήσει την αποχώρηση του , από την «κούρσα» των Δημοτικών Εκλογών.