Γιατί τις έκρυβε ο …ΣΥΡΙΖΑ;

Μια αποκάλυψη –σοκ για το « διπλό παιχνίδι» που έπαιζε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του ΟΛΠ , έκανε ο δήμαρχος Πειραιά , Γιάννης Μώραλης , στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά .
Όπως είπε ότι ο δήμος για το θέμα της νότιας προβλήτας ενώ απαιτούσε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να του δοθούν όλες οι σχετικές μελέτες ( κυκλοφοριακές , περιβαλλοντικές κ.α ) , εκείνη πεισματικά αρνιόταν μέσω του αρμόδιου τότε υπουργού , Σωκράτη Φάμελλου.
Την ίδια ώρα τοπικά στελέχη της , στον Πειραιά ούτε λίγο-ούτε πολύ παρουσίαζαν, επί ημερών ακόμη διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παρακαλώ , ότι αυτά που προβλέπουν οι μελέτες , τα σχέδια δεν διαφέρουν από έναν …Αρμαγεδδών .
Ήξεραν κάτι που δεν γνώριζε ο δήμος και τα έλεγαν ; Και γι αυτό δεν δίνονταν οι μελέτες ; Αν ναι γιατί τότε δεν κατάγγειλαν το …κόμμα τους ; Αν όχι τα έλεγαν στο « έτσι»; Ελαφρά την καρδία;
Από την πλευρά του πάντως ο κ. Μώραλης , τόνισε ότι στοιχειώδεις προυποθέσεις για οτιδήποτε είναι να δοθούν οι μελέτες αυτές .Επίσης να υπάρξει δέσμευση ότι τα κρουαζιερόπλοια που θα δένουν εκεί , θα ηλεκτροδοτούνται από ξηράς και όχι καίγοντας τα δικά τους καύσιμα που επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα .