Δεν έθεσε τίποτε στην Κεραμέως η Θωμαίδου ;


Είναι δυνατόν; Και όμως αν πιστέψουμε τα λόγια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», της Ν. Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη, η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαίδου , κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην πόλη , η υπουργός Παιδείας , Νίκη Κεραμέως, δεν της έθεσε κανένα από τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος στον τομέα αυτό.
Και όπως σημειώνει χαρακτηριστικά , παρά τον «τόσο θόρυβο που έγινε για αυτά τα θέμα , στο Δημοτικό Συμβούλιο μια ημέρα πριν».
Η υπουργός Παιδείας , στο πλαίσιο των επισκέψεών της σε σχολεία της Βόρειας Αθήνας βρέθηκε και στο ιστορικό 4ο Δημοτικό Σχολείο της Ν. Ιωνίας ,
«Είθισται , τονίζει , ο κ. Μανούρης ,όταν πολιτικοί παράγοντες και ιδιαίτερα διακεκριμένα στελέχη της κυβέρνησης, όπως είναι η υπουργός Παιδείας, επισκέπτονται Δήμους (όπως συνέβη στη Νέα Ιωνία), η Δημοτική Αρχή να δράττεται της ευκαιρίας για να θέσει ζητήματα που απασχολούν την πόλη και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
Με λύπη και έκπληξη παρατηρούμε ότι η Δήμαρχος έχασε μία ουσιώδη ευκαιρία να θέσει θέματα που αφορούν την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μας χώρων στην υπουργό, παρά το γεγονός ότι το θέμα που έχει ανακύψει απασχόλησε επί τετράωρο το προηγούμενο μόλις βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας.».