«Διαπίστωση» -πρόκληση

 

Κυβερνητική «φιέστα» στήθηκε πρόσφατα στα Βριλήσσια , που σκοπό είχε έναν και μόνο : Κάνοντας το «μαύρο άσπρο» να παρουσιάσει το υπουργείο Υγείας   των κκ Ξανθού και Πολλάκη , ότι  επιτελεί « σημαντικό έργο» και το κυριότερο ότι στα νοσοκομεία της περιοχής ( Σισμανόγλειο κ.α)  έχουν βελτιωθεί σημαντικά επί των ημερών τους , οι προσφερόμενες υπηρεσίες .

Στη συγκέντρωση λοιπόν  παρέστησαν τέσσερις όλο κι όλο από τους δημάρχους της ( ευρύτερης) περιοχής : Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Και τι λέτε ότι είπαν ; Ανέφεραν  όσα διαπιστώνουν οι πολίτες σε κάποια από τις επισκέψεις τους σ΄αυτά ; Σ’ όσα έχουν καταγγείλει κατά καιρούς οι ίδιοι εργαζόμενοι;

Όχι βέβαια ! Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Βριλησσίων κατόπιν « μαγεύτηκαν» από την εικονική πραγματικότητα –σκέτη προπαγάνδα- που τους  έκαναν .

« Τα όσα ακούσαμε αλλά και η παρουσία του Υπουργού Υγείας, μας κάνουν αισιόδοξους ότι η βελτίωση της κατάστασης στα νοσοκομεία θα συνεχιστεί και οι απαραίτητες παρεμβάσεις θα είναι άμεσες, προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους συμπολίτες μας» είπε.

Αλήθεια το πιστεύει αυτό που λέει; Εκτός κι αν τόσο αυτός όσο και  οι τρεις άλλοι προσβλέπουν σε « στήριξη» από το ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. « Πειθόμενοι» από τις σχετικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για στήριξη αυτοδιοικητικών από άλλους χώρους .

Τους οποίους σημειωτέτον μέχρι να γίνει πρωθυπουργός τους αποκαλούσε …Βλαχοδημάρχους!