“Επιπόλαιος” και “άσχετος” ο Νίκας

 

Σφοδρή μετ ωπική επίθεση εξαπέλυσε η αντιπεριφερειάρχης , Κωνσταντίνα Νικολάκου κατά του επίσημου της ΝΔ υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου , Κώστα Νίκα και απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας.

Προοιωνίζοντας πόσο σκληρή θα είναι η σύγκρουση , η κυρία Νικολάκου , σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Νίκα σχετικά με τα προβλήματα της ελαιοπαραγωγής, τον κατήγγειλε  ότι αντιμετωπίζει  το τόσο σημαντικό αυτό θέμα , με “επιπόλαιο και πρόχειρο τρόπο, απλά και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά ότι ασχολείται με τα προβλήματα των πολιτών”.

Κατά την κυρία Νικολάκου, “ είναι προφανές ότι έχει πλήρη άγνοια για τα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας της Πελοποννήσου, ακόμη δε ειδικά για τη Μεσσηνία, εφόσον τα συστήματα GPS χρησιμοποιούνται σε μεγάλο ποσοστό και έχουν μάλιστα ξεκινήσει πρωτοποριακά από την Τριφυλία εδώ και αρκετά χρόνια”. Σημειώνοντας ότι “ η ανακοίνωση και η παρέμβασή του εξαντλείται σε υπηρεσιακά ζητήματα που τα διαχειρίζονται υπηρεσιακοί υπάλληλοι. Απουσιάζει πλήρως η όποια πολιτική του τοποθέτηση για το ζήτημα, τόσο στο επίπεδο της διαχείρισής του, όσο και στο επίπεδο των προτάσεών του”.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη είμαστε έξι μήνες πριν τις εκλογές !