Ισχυρότατο ψηφοδέλτιο Σγουρού στα νησιά

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ

Δύο ακόμη έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη με σημαντική διαδρομή και προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής , Γιάννη Σγουρού και συγκεκριμένα για τον τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
Πρόκειται για τον Χρήστο Πάλλη δήμαρχο επί 3 συνεχόμενες τετραετίες του Δήμου Μεθάνων (1999-2010) και τον Σάκη Σακκιώτη πρώην Δήμαρχο Αίγινας την περίοδο 2011-2014.
Ο Χρήστος Πάλλης είναι οικονομολόγος κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα οικονομικά με πολυετή εμπειρία ως οικονομικό στέλεχος στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Έχει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα ενώ διδάσκει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο ΕΚΠΑ, στα ΤΕΙ Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (2013-2015).
Ο Σάκης Σακκιώτης διαθέτει πολυετή εμπειρία στη δημόσια διοίκηση. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ταμείου Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας με χρέη Προέδρου για δυόμιση χρόνια, Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Νομαρχίας Αθηνών, Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομαρχίας Αθηνών, μέλος τους πενταμελούς πειθαρχικού Συμβουλίου της Νομαρχίας Αθηνών, Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Βύρωνα, Καισαριανής και Υμηττού και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
Ο Γιάννης Σγουρός καλωσόρισε και τα δύο αυτοδιοικητικά στελέχη στην παράταξή του, που προσδίδουν την πολύτιμη πείρα και γνώση στα θέματα τοπικής και Περιφερειακής ανάπτυξης για τη διαχείριση της επόμενης μέρας στην Αττική.