“ Καθρεφτάκια και χαϊμαλιά” στη Βέροια ;

 

Για τα καλά έχει ανάψει ο προεκλογικός αγώνας στη Βέροια ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαίου .

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης, εξεπέλυσε επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής Βοργιαζίδη , μ΄αφορμή  τη συνέντευξη του αντιδημάρχου Τεχνικών και Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Σιδηρόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΚΟΥ 99.6.

«Οι κυκλικοί κόμβοι που ΘΑ γίνουν από τη νέα χρονιά και η  διάνοιξη της Πιερίων που ΘΑ προχωρήσει, σύμφωνα με τον κύριο Αντιδήμαρχο, από τις αρχές του 2019 αποτελούν, όπως φαίνεται, μέρος του νέου αφηγήματος της δημοτικής αρχής ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου”, σχολίασε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και πρόσθεσε : “Πολύ σύντομα ο κύριος Βοργιαζίδης θα βρεθεί αντίπαλος με τις παραπλανητικές υποσχέσεις του, με τα μεγάλα λόγια του, με την απραξία του, που υποβάθμισαν τη Βέροια σε πρωτεύουσα της εσωστρέφειας και της μιζέριας στη βόρεια Ελλάδα.

Ας έχει, όμως, υπ’ όψιν του ο κύριος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του πως οι πολίτες δεν ξεγελιούνται με καθρεφτάκια και χαϊμαλιά. Και σε μερικούς μήνες, θα τους φέρουν ενώπιον των ευθυνών τους, θα δώσουν την απάντηση τους σε αυτούς που συστηματικά τους κοροϊδεύουν»…