Καταγγέλλει τον …εαυτό του

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη είχε ο Δήμαρχος Σαρωνικού , Πέτρος Φιλίππου.
Εκ των βασικών θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν το έργο «Αποχέτευση ομβρίων υδάτων Αναβύσσου – Τμήμα περιοχής επέκτασης Α΄ κατοικίας Αναβύσσου», για το οποίο δρομολογήθηκε η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που καθυστερούν την ολοκλήρωσή του.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του ίδιου του Δήμου Σαρωνικού , « η μη ολοκλήρωση του έργου τα τελευταία τρία χρόνια, καθιστά ορατό τον κίνδυνο επιβολής προστίμου ή καταλογισμού σε βάρος του Δήμου».
Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο το Δήμο , τι άλλο ζήτησε ο κ. Φιλίππου ;
Την επανεκκίνηση του έργου «Βελτίωσης και Εκσυγχρονισμός του Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας», με υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι αρχαιολογικές έρευνες στον χώρο καθώς και η αποχέτευση ακαθάρτων του παραλιακού μετώπου (Παλαιά Φώκαια, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Λαγονήσι και Αγία Μαρίνα Κορωπίου) με χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ και το ΕΠΠΕΡΑΑ με τελικό αποδέκτη τη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού Κορωπίου.
Ποιος ήταν Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής επί 5 ολόκληρα χρόνια , , αρμόδιος να έχει λύσει όλες αυτές τις εκκρεμότητες και προωθήσει την υλοποίηση των παραπάνω έργων ;
Ποιος άλλος . Ο νυν δήμαρχος Σαρωνικού , Πέτρος Φιλίππου , που ζητεί από το διάδοχο του , να πράξει ότι εκείνος δεν έκανε!