Μετά απ΄ αυτό το απίστευτο , ποιος ξέρει τι άλλο συμβαίνει στο δήμο Καλλιθέας

Όποιος νομίζει ότι τα έχει « δει» όλα με όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα για τη διοίκηση Κάρναβου στο δήμο Καλλιθέας , θα τον συμβουλεύαμε να μη βάλει στοίχημα γιατί είναι βέβαιον ότι θα το χάσει .Κάθε τόσο έρχεται και μια αποκάλυψη , που το επιβεβαιώνει.
Η πιο πρόσφατη, « ωρών», είναι ότι εξαιτίας της ανικανότητας και αδιαφορίας της διοίκησης Κάρναβου κινδυνεύουν άμεσα νευραλγικές υπηρεσίες του δήμου να μείνουν χωρίς …ρεύμα .
Και αυτό διότι , ο κατά τ΄άλλα « πλεονασματικός» δήμος των « 9 εκατομμυρίων ευρώ» που προπαγανδίζει ο κ. Κάρναβος , δεν έχει πληρώσει τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ . Και όχι μόνο αυτό , τα σχεδόν πέντε χρόνια που είναι στη διοίκηση ο δήμος δεν έστειλε καμία ενημέρωση στη ΔΕΗ , ποιοι είναι τώρα οι υπεύθυνοι από πλευράς του ( ο δήμαρχος κά ) .
Με αποτέλεσμα η ΔΕΗ σε ποιον λέτε τα καταλόγισε ; Στον πρώην δήμαρχο , Κώστα Ασκούνη , ο οποίος τυχαία ενημερώθηκε ότι έχει μια οφειλή στη ΔΕΗ , που ούτε εργοστάσιο να είχε θα κατανάλωνε τόσο .
Συγκεκριμένα , θέλοντας ν΄ ανοίξει εκλογικό κέντρο ο κ. Ασκούνης , για την παράταξη του « Προοπτική Ζωής» , με την οποία συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Μαίου , πήγε εκπρόσωπος του στη ΔΕΗ , ο υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος ,Νίκος Ηλιάδης , να υποβάλλει σχετική αίτηση για την ηλεκτροδότηση του ,
Τότε λοιπόν , ο αρμόδιος υπάλληλος τον πληροφόρησε ότι δεν μπορεί να γίνει , αν προηγουμένως ο κ. Ασκούνης , δεν ξοφλήσει την οφειλή αυτή , ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ και η οποία σημειωτέον, έχει δημιουργηθεί επί της τωρινής διοίκησης .
Έκπληκτος μ΄όσα άκουγε , ενημέρωσε τηλεφωνικά τον κ. Ασκούνη, ο οποίος δεν πίστευε αυτά που άκουγε,
Τελικά μετά από τηλεφωνήματα και αφού ο δήμος έγινε γι άλλη μια φορά ρεζίλι, διαπιστώθηκε ότι αιτία όλων αυτών ήταν εκτός από το « βερεσέ» της διοίκησης Κάρναβου και το « μπάχαλο» που επικρατεί στο δήμο επί ημερών της . Όπου δυστυχώς ούτε τα αυτονόητα και απλά δεν γίνονται.
Γι αυτό σας λέω , να είστε προσεκτικοί με τα στοιχήματα αυτά.