Με Αρναουτάκη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

Την υποψηφιότητα του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ανακοινώσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο Στέλιος Βοργιάς Τραπεζικός υπάλληλος με έντονη δραστηριότητα στο συνδικαλιστικό κίνημα και στα κοινωνικά δρώμενα, σε δήλωση του ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και ότι συντάσσει τις δυνάμεις του στην ενίσχυση του πολυεπίπεδου έργου που συντελείται στην ΠΕ Ηρακλείου και στην Κρήτη γενικότερα.
« Αποτελεί τιμή για μένα να σταθώ πλάι στον Σταύρο Αρναουτάκη, έναν έντιμο άνθρωπο, που αγωνίζεται για το καλό του τόπου, για μια Κρήτη της ανάπτυξης, της ευημερίας, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Βοριάς στην δήλωση του. Ο Στέλιος Βοργιάς έχει καθιερωθεί στο Ν. Ηρακλείου, για τους μεγάλους αγώνες του για τα δικαιώματα των Εργαζομένων αλλά και για την στήριξη του και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως οι Αγρότες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1969, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Φοίτησε στην Σχολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά και εργάζεται στην Παγκρήτια συνεταιριστική Τράπεζα.
Από το 2014 εκλέγεται Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.
Συμμετέχει από το 2015 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης, ενώ εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ, στην περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης του ΟΑΕΔ και στην Διοίκηση της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Μεγάλη η κοινωνική δράση του, με στήριξη, σε ανθρώπους που χρειάστηκαν βοήθεια και ιδιαίτερα παιδιά, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας και σε συλλόγους με κοινωνική δράση όπως το «σπίτι των αγγέλων».
Έχει πρωτοστατήσει στην οργάνωση μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως η πρόσφατη συναυλία του Σαββόπουλου – Φαραντούρη τον περασμένο Οκτώβρη, με την συμμετοχή πάνω των 5.000 θεατών !
Ο Στέλιος Βοργιάς είναι άνθρωπος που αγωνίζεται καθημερινά για του εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, με μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική δράση, στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία.