Με τον Σγουρό  στο πλευρό της , επισκέφθηκε η Γεννηματά Μάτι

 

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη από τον  πρώην περιφερειάρχη , Γιάννη Σγουρό και  επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών και στελεχών της Παράταξης, επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και συναντήθηκε με Επιτροπές Κατοίκων από τον Νέο Βουτζά και το Μάτι.

«Ένα μήνα μετά την εκατόμβη των νεκρών και την καταστροφή, οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές. O κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει. Υπάρχουν πολλά άμεσα και επείγοντα που πρέπει να γίνουν για να επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή των ανθρώπων» τόνισε  μετά τη σύσκεψη που είχε με τις επιτροπές των κατοίκων  στην οποία συζήτησε την κατάσταση όπως την βιώνουν και τις προτάσεις τους για το τι πρέπει να γίνει.

«Επιμένουμε στην άμεση υλοποίηση όλων όσων επιβάλλεται να προχωρήσουν και θα αναλάβουμε και νέες Κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες γι’ αυτό. Όπως επίσης θα παρακολουθήσουμε σε σταθερή βάση με τακτικά κλιμάκια την πορεία εφαρμογής.

Εδώ δεν χωρούν πλέον άλλα επικοινωνιακά παιγνίδια, όπως το θλιβερό θέατρο της Δευτέρας 23ης Ιουλίου, στο οποίο δυστυχώς πρωτοστάτησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, επιδεικνύοντας πρωτοφανή κυνισμό.

Η Δικαιοσύνη έχει χρέος και οφείλει να κάνει την δουλειά της, ώστε να αποδοθούν το ταχύτερο και πλήρως οι ευθύνες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα» , υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά .