Μ’ ευθύνη Γεννηματά ξεφτιλίστηκε το ΚΙΝΑΛ στο Κερατσίνι

Το πιο χαμηλό ποσοστό που έχει πάρει από το 1974 (!) επίσημος υποψήφιος δήμαρχος του ,σ΄όλη την Ελλάδα , πήρε ο εκλεκτός της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Κερατσίνι, Παντελής Καμάς.
Με τελικό ποσοστό 3, 99% , ο κ. Καμάς επιβεβαίωσε όλους εκείνους που εξαρχής προσπαθούσαν να αποτρέψουν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ , Φώφη Γεννηματά , να επιβάλλει την « αυτοκρατορική» της επιθυμία.
Καταπατώντας ακόμη και τις διαδικασίες επιλογής που η ίδια είχε θέσει, προσβάλλοντας με την στάση και τη συμπεριφορά τους ηγετικά της στελέχη , σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας όπως ο πρώην δήμαρχος , Αλέκος Χρυσός , επέβαλε «εν μια νυνκτί» ως υποψήφιο δήμαρχο , τον κ. Καμά.
Γνωστός για την…απήχηση του , αλλά και τις « εκλογικές» επιδόσεις του , όποτε έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος ή βουλευτής – ο κ. Καμάς ήταν υποστηρικτής της κυρίας Γεννηματά στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ .
Παρότι λοιπόν:
– η ίδια η κυρία Γεννηματά επέλεξε ΤΡΕΙΣ φορές να επισκεφθεί το Κερατσίνι σε διάστημα ολίγων εβδομάδων
– σχεδόν καθημερινά ηγετικά στελέχη κατέφθαναν να τον στηρίξουν ( Καμίνης , Πολυζωγόπουλος , Πρωτόπαπας , Μαλέλης κ.α )
– όλοι οι πρώην βουλευτές Λάλος , Νιώτης , Διαμαντίδης , πρωτοστατούσαν αλλά και άλλα σημαίνοντα στελέχη της περιοχής όπως ο κ. Χρήστου από τον Κορυδαλλό
– ακόμη και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από άλλες …περιοχές έφεραν επειδή δεν ήταν δυνατό να καταρτιστεί ψηφοδέλτιο
-ασκήθηκαν αφόρητο πολιτικό pressing στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ΄,
η αυστηρά προσωπική επιλογή –εκλεκτός της κυρίας Γεννηματά , πέτυχε ΤΡΙΑ …ρεκόρ:
-Κατετάγη ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
-Είναι ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος στο Κερατσίνι από το ΄74 που με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ έρχεται ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, όπως επίσης
-Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ που παίρνει πανελλαδικά τέτοιο ποσοστό!!! Και το οποίο «ρεκόρ» δύσκολα θα απωλέσει στο …μέλλον .
Δατσέρη
Αντίθετα , το τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , Βάνα Δατσέρη , που έθεσε υποψηφιότητα 1,5 μήνα πριν τις εκλογές , κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε εννέα υποψηφίους, λαμβάνοντας ποσοστό 4,77%.
Με όλους τους παραπάνω ενάντια της , με επιθέσεις εναντίον της, δίχως χρήματα και μηχανισμούς!