Νέα ρεζιλίκια με Δούρου –Τσίπρα

 

 

Ούτε καν στα στοιχειώδη δεν μπορούν να συνεννοηθούν σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ  και να επιδείξουν την ελάχιστη υπευθυνότητα που απαιτούν οι «καρέκλες» εξουσίας που κάθονται .

Όσα συνέβησαν στην πρόσφατη στην  Ελληνογερμανική Συνέλευση, με « πρωταγωνίστρια» τη Δούρου , δεν έχει προηγούμενο.

Παρότι … αιρετή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μη γνωρίζοντας προφανώς τι σημαίνει και τι εκπορεύεται για  όποιον κατέχει αυτή την ιδιότητα , την διόρισε …κυβερνητική εκπρόσωπο  στην Ελληνογερμανική Συνέλευση. Αποστέλλοντας μάλιστα και σχετική επιστολή στην καγκελάριο Μέρκελ …ενημερώνοντάς την.

Και τι έκανε η απίθανη  Δούρου; Όχι μόνο δεν παρέστη στη Σύνοδο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης , αφήνοντας  την κυβέρνηση της Ελλάδας χωρίς εκπροσώπηση σ΄αυτήν…

Όχι μόνο έστειλε « αντ’ αυτής» έναν περιφερειακό της σύμβουλο ,  μπερδεύοντας ( όπως και σε τόσα άλλα) ότι  επισήμως είχε δηλωθεί ως κυβερνητική εκπρόσωπος …

Αλλά απέστειλε και μια προσβλητική επιστολή, όπως καταγγέλλει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου , Πέτρος Τατούλης ,  προς τους Έλληνες και Γερμανούς αυτοδιοικητικούς, αμφισβητώντας την εντολή του Πρωθυπουργού και τη λειτουργία της δομής αυτής.

Έφτασε ακόμη και στο σημείο η κα Δούρου  καταγγέλλει ο κ. Τατούλης , να ζητήματα εθνικής πολιτικής, υπερβαίνοντας το ρόλο και την ευθύνη της, δημιουργώντας τετελεσμένα τα οποία δυσχεραίνουν τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού στην άσκηση εθνικής πολιτικής.