Πότε συνέβαιναν κ. Παπαναστασίου;


Ορμητικά έχει εισέλθει στα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης , ο «γαλάζιος» δήμαρχος Αγρινίου , Γιώργος Παπαναστασίου.
Έχοντας θητεύσει την προηγούμενη πενταετία στη θέση του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδος , φαίνεται να ασφυκτιά , στο ρόλο του απλού μέλους στο νέο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Έτσι, προσπαθεί σε κάθε συνεδρίαση να κάνει αισθητή την παρουσία του, με παρεμβάσεις , προτάσεις αλλά και αναλαμβάνοντας ενίοτε και την υπεράσπιση της κυβέρνησης , στέλεχος γαρ του κυβερνώντος κόμματος και ο ίδιος .
Αυτό συνέβη και στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, όταν το μέλος της και στέλεχος της « πράσινης» παράταξης της μείζονος μειοψηφίας , προέβη σε βαρύτατη καταγγελία για αδιαφάνεια κ.α στο υπουργείο Εσωτερικών επί Θεοδωρικάκου.
Η αντίδραση σ΄αυτό του κ. Παπαναστασίου ήταν κάτι του στυλ « ως προς τι αυτή η έκπληξη» αφού “πάντα συνέβαιναν τέτοια».
Αν όμως συνέβαιναν πάντα , εννοεί εκτός επί ΣΥΡΙΖΑ και επί πρωθυπουργίας Σαμαρά ;Ή ακόμη και επι Κώστα Καραμανλή που υπουργός Εσωτερικών επί χρόνια ήταν ο μετέπειτα πρόεδρος της Δημοκρατίας , Προκόπης Παυλόπουλος;
Γιατί τα τελευταία 16 χρόνια, άλλη περίοδος ήταν μόνο τα δυο χρόνια της κυβέρνησης Παπανδρέου . Εκτός κι αν αυτό εννοούσε .Αλλά δεν θα το βροντοφώναζε , ως ντούρος νεοδημοκράτης που είναι , αν ήταν για τότε;