Π. Μανούρης: Με συμπλέγματα λειτουργεί η Θωμαίδου

Πολλές τετραετίες είχε να ζήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Ν. Ιωνίας , με το «καλημέρα» μιας νέας Δημοτικής Αρχής τέτοιες στιγμές έντασης , όπως της πρόσφατης που πραγματοποίησε.
Μ΄αφορμή την άρνηση της νέας Δημάρχου , Δέσποινας Θωμαίδου , να οριστούν στα ΔΣ των Νομικών Προσώπων των δήμων ,εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων της πόλης , μια πρακτική που σεβάστηκαν όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές , η αντιπολίτευση και κυρίως ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας , Παναγιώτης Μανούρης, την κατήγγειλε «πως είναι η πρώτη Δήμαρχος που λειτουργεί με τέτοια συμπλέγματα απέναντι στις υπόλοιπες παρατάξεις».
Όπως καταγγέλλει ο κ. Μανούρης , η δήμαρχος επέλεξε , «έναν δικό της προσωπικό στρατό ρουσφετιών», γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση όλων των παρατάξεων.
Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μανούρη« η επιχειρηματολογία της και ο τρόπος που απαντούσε ήταν κάτι το αδιανόητο. Βασικά, σχεδόν δεν απαντούσε. Το απλανές βλέμμα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζε τα επιχειρήματα όλων των συναδέλφων δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εντελώς απροετοίμαστος να απαντήσει εάν ερωτηθεί για οτιδήποτε και δεν έχει μπροστά του γραπτή την απάντηση».
Ενώ επισήμανε ότι , ακόμη και « οι δικοί της Δημοτικοί Σύμβουλοι, βρέθηκαν σε αμηχανία». Με τον πρόεδρο του Δ.Σ. μάλιστα , στενό συνεργάτη της δημάρχου , να προσπαθεί « να προστατέψει το Σώμα, όμως δεν φτάνει η πρόθεση του Προέδρου, όταν η Δήμαρχος αρνείται να λειτουργήσει δημοκρατικά», επισημαίνει ο κ. Μανούρης .