«Σικέ» ;

Μια άλλη , τελείως διαφορετική διάσταση –εξήγηση δίδει ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, στην απόφαση της Μαρίνας Πατούλη , συζυγού του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής , Γιώργου Πατούλη, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αμαρουσίου και τη δημόσια αντίδραση-διαφωνία με την επιλογή της αυτή του συζύγου της .
Η κυρία Πατούλη , εξάλλου , δημοτική σύμβουλος Πεύκης-Λυκόβρυσης , όλα αυτά τα χρόνια , δεν έκρυβε τη φιλοδοξία και την πρόθεση της , να θέσει υποψηφιότητα γι αυτόν το δήμο και όχι για το Μαρούσι.
Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Μεθενίτη , « κανένα πραγματικό πρόβλημα, δεν έχει μεταξύ του, το ζεύγος Πατούλη !Σε απόλυτη συνεννόηση, γίνονται ΟΛΑ και μας κοροϊδεύουν !
Ο κος Γιώργος Πατούλης, λόγω των οικονομικών ελέγχων (τωρινών και επόμενων) στο Μαρούσι ( ειδικά στις Δημοτικές Επιχειρήσεις ), θέλει να επηρεάζει αποφασιστικά, την τωρινή κατάσταση, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις!
Για αυτό τον λόγο θέλει οπωσδήποτε, ο νέος Δήμαρχος, να ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τους ψήφους,των Δημοτικών Συμβούλων, της κας
Μαρίνας ΠτούληςΠατούλησύμφωνα με όσα προβλέπει το νέο εκλογικό σύστημα!» αναφέρει και προσθέτει:
«Ο κος ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ο υπ. Δήμαρχος Αμαρουσίου, με την επίσημη στήριξη της ΝΔ, είναι ένας ικανότατος,ΕΝΤΙΜΟΣ και ιδιαίτερα αξιοπρεπής άνθρωπος και ως εκ τούτου, ΔΕΝ θα ήταν, χειραγωγήσιμος!»
Ο κ. Μεθενίτητης , αφήνει αιχμές και για την στάση που τηρεί η Νέα Δημοκρατία στο θέμα αυτό , αναφέροντας συγκεκεκριμένα ότι « εάνήθελε και θέλει ακόμα, να κλείσει γρήγορα το συγκεκριμένο Θέμα, θα μπορούσε να πει στον κο Γιώργο Πατούλη , να συνεννοηθεί άμεσα με την σύζυγό του, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, να ξέρει, ότι θα κατέβει ως υπ. Περιφερειάρχης, ΧΩΡΙΣ,την πολιτική της στήριξη!!
Σε αυτή την περίπτωση, θα έπαιρνε το πολύ, 7- 9%! Αμφιβάλλει κανείς, ότι έτσι, η υπόθεση της υποψηφιότητας, της κας Μαρίνας Πατούλη ,θα έκλεινε, το πολύ, μέσα σε ένα 24ωρο;
Για τον τουλάχιστον, περίεργο λόγο, που η Νέα Δημοκρατία, ΔΕΝ θέτει ευθέως, αυτό το δίλημμα, στον υπ. Περιφερειάρχη της, οφείλει να δώσει σαφείς εξηγήσεις, ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης, κος Τάσος ΓΑΪΤΑΝΗΣ !
Αυτά, γιατί νομίζει το ζεύγος, ότι μπορεί να κοροϊδεύει εν ψυχρώ, τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους!» καταλήγει , αναφέροντας χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μαρκοπούλου .