Στηρίζει και δεν παραιτεί τον Βαθιώτη ο Πατούλης

Ούτε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Υγείας του κ. Βαθιώτη τόσο κατά Τσιόρδα-ΕΟΔΔΥ , όσο και και για την κλινή « Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι , έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής , Γιώργος Πατούλης , ούτε τον παραιτεί , όπως απαίτησε μετά απ΄όλα αυτά ο πρώην περιφερειάρχης , Γιάννης Σγουρός .
Ο κ. Σγουρός , εδώ και μέρες είχε καταγγείλει ως «ατόπημα ολκής και προσβολή για την Περιφέρεια Αττικής και τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης», τα όσα είπε ο κ. Βαθιώτης στο OPEN TV « για τον τομέα ευθύνης του σχετικά με τους μη ελέγχους στις κλινικές και τα γηροκομεία, αλλά και τη συγκεκριμένη κλινική με την οποία -κατά δήλωσή του- συνεργάζεται στο Περιστέρι»
Ο κ. Σγουρός ζήτησε την παραίτηση Βαθιώτη , γιατί « συνιστούν Είναι λυπηρό λοιπόν αιρετός Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα δημόσιας υγείας να προβαίνει σε τέτοιες αστήρικτες κατηγορίες κατά του Καθηγητή κ. Τσιόδρα τόσο για την πολιτική, του «Μένουμε Σπίτι», που διαφύλαξε τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα όσο και για τα κρούσματα που διαπιστώθηκαν στην κλινική στο Περιστέρι.
Ο COVID-19 υπάρχει εδώ και δύο μήνες τώρα ανακάλυψε ο κ. Βαθιώτης έλλειμμα επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ?
Κι αν ήταν αντίθετος με την πολιτική του Υπουργείου Υγείας, που ήταν δύο μήνες, την ίδια στιγμή μάλιστα που ο κ. Πατούλης μιλά για άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση?
Ποιον υπερασπίζεται ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και γιατί?
Και πως είναι δυνατόν να είναι και εξωτερικός συνεργάτης σε νοσοκομεία και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, δηλαδή και ελέγχων και ελεγχόμενος;».