Στηρίζει Μίχο η ΝΔ στην Αγ. Βαρβάρα

Την πλήρη στήριξη της , στην υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του Μαίου , του πρώην δημάρχου , Λάμπρου Μίχου , αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία της Αγίας Βαρβάρας .
Σε ανακοίνωση που υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο της και ο πρόεδρος της, Μανώλης Ζερβάκης , που είναι και επικεφαλής της παράταξης ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, τονίζονται τα εξής :
«Επειδή με την έλευση της νέας χρονιάς καλό είναι κάποια πράγματα να τα έχουμε συνειδητοποιήσει βαθύτερα πριν εκφραστούμε δημόσια, θα βοηθήσουμε όσους μέχρι στιγμής αρέσκονται να παίζουν τις κουμπάρες.
Σαφώς και η Νέα Δημοκρατία δεν θα στηρίξει υποψήφιους δημάρχους με επίσημο χρίσμα της, αυτό όμως δεν είναι κάτι που δεσμεύει τις επιλογές της τοπικής κοινωνίας.
Εμείς ως τοπική Οργάνωση ενός μεγάλου κόμματος αποτελούμε τον πυρήνα της.
Γνώστες της ιστορίας αλλά και τις μικροιστορίας της περιοχής μας εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς το έργο του πρώην δημάρχου Λ. Μίχου που ανεξάρτητα από οποιοδήποτε κόμμα στηρίχτηκε στο παρελθόν , αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός Δήμαρχος για την περιοχή μας.
Αυτή μας την στήριξη προς το πρόσωπό του θα δείξουμε και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αφού αισθανόμαστε πως είναι η μοναδική λύση για να γίνει και πάλι η πόλη μας βιώσιμη και να αποκτήσει την παλιά της αίγλη. Να γίνει και πάλι η Αγία Βαρβάρα πρώτη. Πρώτη Ξανά».