Στοχευμένη  σκόπευση

 

 

Το  πολιτικό “δισυπόστατο”  του Κώστα Νίκα , έχουν  θέσει στο στόχαστρό του, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου , Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη του .

Ο κ. Νίκας, ο οποίος είναι ο επίσημος της ΝΔ υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου  στις εκλογές του Μαίου αλλά νυν δήμαρχος  Καλαμάτας, καταγγέλλεται από την παράταξη  Τατούλη . Συγκεκριμένα  , τον καλεί “ να παραιτηθεί άμεσα από Δήμαρχος γιατί με τη στάση του και την απαξίωση των συνεργατών του οδηγεί την Καλαμάτα σε αδράνεια, με ήδη εμφανείς τις πρώτες συνέπειες», όπως κατήγγειλε η αντιπεριφερειάρχης , Κωνσταντίνα Νικολάκου .

Ο σκοπός είναι προφανής από το  αίτημα αυτό . Πρώτον να απολέσει την άμεση εποπτεία ενός σημαντικότατου μηχανισμού , όπως είναι ο δήμος και δεύτερον να κληθεί να αποφασίσει σε ποιόν θα  δώσει το “δακτυλίδι” διαδοχής .

Και όπου αναμένεται όποιος κι αν το ( παρα)λάβει , θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στη συνοχή της τωρινής παράταξης του , στρέφοντας κατά  την εκτίμηση των αντιπάλων του ,  τωρινούς  δημοτικούς του συμβούλους εναντίον του .