Τα λέει από «ταπεινότητα» ή είναι βέβαιος για « λαβράκια»;

«Κούγκι» αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα η Πειφέρεια Πελοποννήσου , εξαιτίας του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου που διεξάγεται και άμεσα ολοκληρώνεται για την περίοδο Τατούλη.
Όχι δηλαδή ότι και τώρα δεν είναι, αφού η σκληρότατη αντιπαράθεση μεταξύ του μεγάλου νικητή , νυν Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα και του μεγάλου ηττημένου , προκατόχου του ,στο αξίωμα αυτό , Πέτρο Τατούλη , συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από την προεκλογική περίοδο.
Ο κ. Νίκας δεν κρύβει το πόσο περιμένει την έκδοση του σχετικού πορίσματος ,όσο και αν θέλει να δείξει ότι είναι « υπεράνω» και δεν έχει εκδικητικές διαθέσεις .
«Δεν ήρθα να ψάχνω, λέει, σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα. Εγώ δεν δικάζω. Θα βγουν συγκεκριμένα πορίσματα» .
Μάλιστα δεν αρκείται σ΄αυτό , αλλά διαβεβαιώνει θα ήμουν ο ευτυχέστερος των ανθρώπων να μην υπάρχει τίποτα επιλήψιμο και να περιορίζονται όλα στο πολιτικό επίπεδο, ‘γιατί επέλεξες το ένα έργο και όχι το άλλο’. Μακάρι να είναι όλα ωραία και καλά και μακάρι να είμαι εγώ που θα ζητήσω συγνώμη».
Θα ζητήσει όντως ; Και θα αρκεί αυτό ; Ή έχει ήδη «εσωτερική ενημέρωση» για την πορεία του ελέγχου και είναι βέβαιος ότι …δεν θα χρειαστεί;