Τα παιδία παίζουσι εκθέτοντας την Ελλάδα

 

 

 

Δεν υπάρχει όχι μέρα αλλά λεπτό , που να μην  επιβεβαιώνεται πόσο πολιτικά αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας , τόσο στην κυβέρνηση , όσο και στο κόμμα του .

Η γνωστή « προειδοποίηση» του μετά την παραίτηση Κοτζιά  ότι δεν θα ανέχεται « διγλωσσία» κλπ , μόνο ξεκαρδιστικά γέλια προκαλεί πλέον .

Στην κυβερνητική αυτή επιθεώρηση  του  « Δελφιναρίου» – Μαξίμου ,  έκανε την εμφάνιση της ως guest star ακόμη και η Δούρου .

Η οποία αν και είχε διορισθεί από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα ως κυβερνητική εκπρόσωπος  στην Ελληνογερμανική Συνέλευση  και για το οποίο μάλιστα ο  πάλαι ποτέ ‘ “go back madam Merkel” είχε ενημερώσει  σχετικά με προσωπική του επιστολή την Γερμανίδα Καγκελάριο , εκείνη δεν παρέστη . Επικαλούμενη τάχα « ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν είναι δυο :

Ο Τσίπρας την είχε διορίσει χωρίς να τη ρωτήσει ;

Ή είχε ερωτηθεί , εκείνη αρνήθηκε και αυτός το επέβαλε με το « έτσι θέλω»;

Διότι αν δεν συμβαίνει το δεύτερο , τότε πως είναι δυνατόν να αποδέχεσαι το διορισμό σου και την ημέρα ( μετά από λίγα 24ωρα) που  πρέπει να παραστείς « αδυνατείς»; Είναι δυνατόν να μη ρώτησε για το πότε είναι η  Σύνοδος  τόσο αυτή οι γραμματείς της ; Εκτός και αν μέσα στη χαρά του διορισμού , ξέχασαν αυτή τη « λεπτομέρεια».