Το ανακοίνωσε από τώρα

 

Την απόφασή του , να επαναδιεκδικήσει την εκλογή του , στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας , ανακοίνωσε  στα « ξαφνικά» , ο περιφερειάρχης  και κορυφαίο κομματικό στέλεχος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ.Τζιτζικώστας , με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» , ανακοίνωσε τη νέα υποψηφιότητά του ,  πολύ νωρίς , ένα χρόνο πριν από τη διεξαγωγή των περιφερειακών εκλογών , όπως ισχύσει σήμερα ή 17 μήνες απ΄όσο προβλέπει το κατατεθέν νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών .

Προφανώς επέλεξε , πρώτος απ΄όλους τους νυν περιφερειάρχες πανελλαδικά  αλλά και γενικότερα στη Δευτεροβάμια Αυτοδιοίκηση , να ανακοινώσει από  τώρα την υποψηφιότητά του  για να κόψει και τον « βήχα» ορισμένων εκ των στελεχών του . Τα οποία θα επιθυμούσαν να μεταπηδούσε οριστικά στην κεντρική πολιτική σκηνή , προκειμένου να ανοίξει ο « δρόμος»

« Θα διεκδικήσω την επανεκλογή μου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξάρτητα από το χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε κάνει σημαντικά βήματα που βελτιώνουν τις συνθήκες στην Περιφέρειά μας, όμως μένουν πολλά ακόμα να γίνουν. Θα ζητήσω λοιπόν, την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου για μια δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να βγάλουμε τον τόπο μας μια ώρα αρχύτερα από την κρίση», αναφέρει συγκεκριμένα  ο κ. Τζιτζικώστας, στη συνέντευξη .

.