« Φίλε Κώστα»


Ποτέ, μα ποτέ , στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει εναλλαγή στη Δημοτική Αρχή του δήμου Αθηναίων , όταν ακόμη και η νέα διοίκηση προερχόταν από το ίδιο κόμμα , που να είχαν διαμορφώσει τέτοιες σχέσεις όπως η απερχόμενη του Γιώργου Μπρούλια με την νέα του Κώστα Μπακογιάννη .
Η σχέση αυτή , που αν συνεχιστεί , από τις θέσεις που του έταξε η ψήφος των πολιτών , μόνο θετικά αποτελέσματα για την ίδια την Αθήνα θα έχει , σφυρηλατήθηκε κατά τη μεταβατική περίοδο των τριών μηνών , που μεσολάβησε από τις εκλογές μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μπακογιάννη .
Τόσο οι δυο τους όσο και οι πολιτικοί τους συνεργάτες , ανέπτυξαν μια ειλικρινή συνεργασία , η οποία αποτυπώθηκε και στην ανάρτηση με τις ευχές του κ. Μπρούλια ( που συνεχίζει με την παράταξη Γερουλάνου) προς τον κ. Μπακογιάννη :
«Θέλω να ευχηθώ στον νέο Δήμαρχο Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis καλή επιτυχία στο έργο του. Είχαμε μια πολύ αγαστή συνεργασία στους μήνες που μεσολάβησαν από τις δημοτικές εκλογές και είμαι βέβαιος ότι θα την συνεχίσουμε και στο νέο δημοτικό συμβούλιο, με γνώμονα την εξέλιξη του έργου που έχει γίνει για την πόλη μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Η Αθήνα είναι μια πόλη με πολλές δυνατότητες και προκλήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάτε καλά, θα τα καταφέρετε. Εγώ νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος που υπηρέτησα αυτή την πόλη από αυτή τη θέση και εύχομαι άλλη μια φορά καλή δύναμη φίλε Κώστα» , αναφέρει η σχετική ανάρτηση του.