Χοντρό « κράξιμο» Μπέου στους Συριζαίους Δημοτικούς Συμβούλους

 

«Πλαντάζει» από τα γέλια κανείς , διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Βόλου , Αχιλέας Μπέος , για τους Δημοτικούς Συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι οποίοι , αν και παντελώς εξαφανισμένοπι εδώ και καιρό από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , όπως αναφέρει αλλά και από την ίδια την τοπική κοινωνίας προσθέτουμε εμείς , τον « προειδοποιούν ότι μόλις αναλάβουν το Δήμο θα αποκαταστήσουν την…τάξη»!

Αναφέρει συγκεκεριμένα στην ανακοίνωση-απάντηση του , ο δήμαρχος Βόλου:

«Είχαμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα τους και ομολογούμε ότι είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Για τη διασκέδασή μας. Ο λόγος για τους ταλαίπωρους, εν υπνώσει, δημοτικούς συμβούλους που ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και που εδώ και μήνες έχουν εξαφανιστεί από το δημοτικό συμβούλιο, όπου τους έστειλε μια μερίδα του λαού του Βόλου, υποτίθεται να τον εκπροσωπούν ενώ εκείνοι τους περιφρόνησαν.

Σήμερα, λοιπόν, θυμήθηκαν ότι η Δημοτική Αρχή ιδιωτικοποιεί την υπηρεσία φωτισμού του Δήμου και με τη γνωστή σοβαρότητα, που τους διακρίνει και που προκαλεί δέος, προειδοποιούν ότι μόλις αναλάβουν το Δήμο θα αποκαταστήσουν την…τάξη! Πάντα γουστόζοι και διασκεδαστικοί.

Σε κάθε περίπτωση ο σοβαρός δημόσιος διάλογος μαζί τους είναι γνωστό, σε όλους, ότι είναι μάταιος. Ιδιαίτερα μάλιστα αυτή την εποχή που ήταν απασχολημένοι καθένας και καθεμιά, με τη βοήθεια συγγενών και φίλων, να ψηφίζουν διαδικτυακά για να δείξουν στην κεντρική κομματική διοίκηση ότι είναι οι καταλληλότεροι να ηγηθούν της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν σταματήσουν τα μικροκομματικά παιχνιδάκια και προσέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο, θα τους απαντήσουμε. Μέχρι τότε απλώς τους παρατηρούμε απορώντας πόσο πολύ θα ευτελίσουν ακόμα το αξίωμα που τους δόθηκε. Άλλωστε οι πολίτες του Βόλου γνωρίζουν ότι έχουν μια Δημοτική Αρχή που εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους και μόνο, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Από αυτούς το μόνο που περιμένουν είναι μερικές ευκαιρίες να….χαμογελάσουν».