Όταν η χυδαιότητα μετατρέπεται σε « αριστεροσύνη»

Όσα συμβαίνουν στο Δήμο Κερατσινίου , με την «αντισυστημική»  όπως αρέσκεται να παρουσιάζεται- Δημοτική Αρχή Βρεττάκου ( συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ) , είναι πρωτοφανή.

Αυτό όμως που συνέβη πρόσφατα , δεν έχει προηγούμενο , όχι μόνο στο Κερατσίνι αλλά σ΄όλη την Αυτοδιοίκηση .

Σε ομιλία του , στην πλατεία Κύπρου , ο δήμαρχος κ. Βρεττάκος , καταφέρθηκε κατά των αντιπάλων του ,με μια «αλληγορική» παροιμία. Η οποία κάθε άλλο παρά προσιδιάζει σε αριστερό λόγο ή σε προοδευτικό δήμαρχο. Και σε κάθε περίπτωση –είτε είναι δεξιός , είτε είναι αριστερός-σε κάποιον που σέβεται την αξιοπρέπεια των αντιπάλων του.

Ανέφερε συγκεκριμένα στη δημόσια συγκέντρωση , ο δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας :

” “Κάποτε μια αλεπού παρακολουθούσε ένα κριάρι, καθώς το κριάρι γυρνούσε γύρω – γύρω η αλεπού πρόσεξε κάτι που κρεμόταν ανάμεσα στα δύο πίσω πόδια του, σκέφτηκε ότι αυτοί οι δυο μεζέδες έτσι που κουνιούνται κάποια στιγμή θα πέσουν και τότε χωρίς τον κίνδυνο να την κουτουλίσει το κριάρι, θα απολαύσει τους μεζέδες. Είδε πόσο κουνιόντουσαν με κάθε βήμα του κριαριού και σκέφτηκε πως ήταν έτοιμα να πέσουν. Ακολούθησε λοιπόν το κριάρι και περίμενε την πτώση για να αρπάξει τη λεία της. Περιμένοντας, έλεγε συνέχεια στις άλλες αλεπούδες πόσο γρήγορα θα πέσουν και τι μεζές την περιμένει . Μπροστά το κριάρι λοιπόν και πίσω η αλεπού. Πέρασε μία εβδομάδα, πέρασαν δύο, έγιναν μήνας, έγιναν μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν οι μεζέδες να μην πέσουν ποτέ και η αλεπού να ψοφήσει από την πείνα.”
Για την ιστορία , ν΄αναφέρουμε ότι ο εν λόγω κύριος εξελέγη δήμαρχος , έχοντας λάβει στον πρώτο γύρο , μόλις 18%(!)

Και την εκλογή του οφείλει , σχεδόν αποκλειστικά , σε Νεοδημοκράτες και ΠΑΣΟΚους , που τον ψήφισαν  μαζικά στο β΄γύρο . Ακόμη και τα πιο προβεβλημένα κομματικά –αυτοδιοικητικά στελέχη τους .

Ας πρόσεχαν!