Επανεξελέγη ο Κ. Καράμπελλας πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Ο Κώστας Καράμπελλας , επανεξελέγη πρόεδρος  του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής . Η επανεκλογή του αποτελεί επιβεβαίωση της επιτυχούς διετούς θητείας του , στην τόσο κρίσιμη αυτή θέση . Ο κ. Καράμπελλας , συνέβαλε αποφασιστικά στην ομαλή λειτουργία του πολυπληθούς Περιφερειακού Συμβουλίου, στο οποίο η παρουσία υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών σ΄όλες τις παρατάξεις , προμήνυε « θυελλώδεις» συνεδριάσεις .

Πριν από την έναρξη της Συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά».
Ο κ. Σγουρός , επισήμανε ότι  ήδη « η Περιφέρεια Αττικής συμπλήρωσε ήδη δυο χρόνια ζωής. Τα πρώτα χρόνια της πρώτης θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου έθεσαν τις βάσεις του νέου θεσμού της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης».
Υπογράμμισε δε , απευθυνόμενος στους Περιφερειακούς Συμβούλους , «ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας θα καθορίσει, σε μεγάλο βαθμό, το μέλλον της Αττικής για τα επόμενα χρόνια. Το χρόνο αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για όλα τα μεγάλα έργα υποδομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση και η μεγάλη ευθύνη για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.
Αυτή την πρόκληση και την ευθύνη οι πολίτες της Αττικής την ανέθεσαν σε εμάς, για να τη φέρουμε σε πέρας».
Και εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή του , « ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με συνεργασία, μεθοδική και ομαδική δουλειά και αλληλοκατανόηση μπορούμε να προσφέρουμε στην Αττική ένα μέλλον αντάξιο του παρελθόντος της. Καλό και Δημιουργικό 2013».
Στη θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου , εξελέγη ,  ο  Χαράλαμπος Δαμάσκος και Γραμματέας η Αικατερίνη Πιπιλή.
Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής , εξελέγησαν οι: Κόκκαλης Βασίλης, Καστρινάκης Γεώργιος, Μπαρούτας Δημοσθένης, Μεθυμάκη Άννα, Μαριδάκη Στυλιανό, Αξαρλής Ιωάννης, Σπυρίδων Σπυρίδωνος, Καραθάνος Χαράλαμπος,Κουρούσης Χρήστος και Ζαφειρίου Ελένη.
Αναπληρωματικά μέλη εξέλεξε τους: Πολυζωγόπουλο Ανδρέα, Μαντσιώκα Αλεξάνδρα , Ανδρουλακάκη Νικόλαο, Πανταλάκη-Ανδριανοπούλου Ιωάννα, Προμπονά Ιάκωβο,  Βουδούρη Παναγιώτη, Μπαλού Αλεξάνδρα,Βαρελά Δημήτριο, Γιομπαζολιά Γεράσιμο, Καραΐνδρου Θάλεια
Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.studiokominis.com