Μεγάλη συμμετοχή σε ολόκληρη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ στις ημερίδες για ενίσχυση των ΜΜΕ

533126_347435128701184_2004344027_n

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι οκτώ ενημερωτικές συναντήσεις για την «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».

Οι συναντήσεις διοργανώθηκαν από τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης, ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, Εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού), καθώς και με τα κατά τόπους Επιμελητήρια, πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, την Δράμα, καθώς και τα δύο νησιά της Περιφέρειας μας, την Θάσο και την Σαμοθράκη.

Κατά την διάρκειά των συναντήσεων παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος και ο τρόπος υπαγωγής σε αυτό ενώ απαντήθηκαν δεκάδες απορίες που διατυπώθηκαν δημόσια για το θέμα. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επιχειρηματίες ή τους υποψηφίους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο και Υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειώσουμε την πρωτοφανή συμμετοχή των παλαιών επαγγελματιών και των εν δυνάμει νέων, η οποία ξεπέρασε στις οκτώ συναντήσεις τους 1000 συμμετέχοντες, στοιχείο που επιβεβαιώνει την αγωνία τους για το μέλλον.