Νέος κύκλος μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο των Πολιτών .

Συνεχίζεται ο πετυχημένος θεσμός της Περιφέρειας Αττικής και του Πανεπιστημίου Αθηνών H Περιφέρεια Αττικής και το Πανεπιστήμιο Αθηνών με επιτυχία συνεχίζουν και τη νέα χρονιά την υλοποίηση του νέου θεσμού, του Πανεπιστημίου των Πολιτών.

Πρόκειται για τη συνέχιση της οργάνωσης διαλέξεων με ομιλητές κορυφαίους καθηγητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και με ελεύθερη συμμετοχή των πολιτών.
Ο πρώτος κύκλος διαλέξεων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αρχίζουν οι θεματικές ενότητες της Τέχνης και των Κοινωνικών θεμάτων.
Ο δεύτερος κύκλος  ξεκίνησε  με τη διάλεξη-συζήτηση «Η αρπαγή της Ευρώπης στην Τέχνη» με ομιλήτρια την κ. Ιφιγένεια Μποτουροπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, στο Αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι πέντε θεματικοί κύκλοι διαλόγου και προβληματισμού, είναι: Οικονομία- Τέχνη-Κοινωνικά Θέματα- Ιατρικά Θέματα και Πολιτική Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα: Περιφέρεια Αττικής : 213 2063 806 & 213 2063 667.E-mail: ddsxna@patt.gov.gr. Πανεπιστήμιο Αθηνών: 210 3689 771