Ολοκληρώνεται ο έλεγχος της περιόδου Τατούλη και αποστέλλεται στον Θεοδωρικάκο


Πριν το τέλος Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από διεθνή εταιρεία.
Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι η σχετική έκθεση που θα τον συνοδεύει θα παραδοθεί κατ’ αρχάς στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.
Ο έλεγχος, επισήμανε ο κ. Νίκας , διενεργείται « από μια εξόχως αξιόπιστη διεθνή εταιρεία».
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ,ο κ. Νίκας , αποποιήθηκε τυχόν ρεβανσιστικές σκοπιμότητες .
«Δεν ήρθα να ψάχνω, τόνισε, σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα. Εγώ δεν δικάζω. Θα βγουν συγκεκριμένα πορίσματα» είπε και πρόσθεσε :
«Σας βεβαιώνω ότι θα ήμουν ο ευτυχέστερος των ανθρώπων να μην υπάρχει τίποτα επιλήψιμο και να περιορίζονται όλα στο πολιτικό επίπεδο, ‘γιατί επέλεξες το ένα έργο και όχι το άλλο’. Μακάρι να είναι όλα ωραία και καλά και μακάρι να είμαι εγώ που θα ζητήσω συγνώμη».
Ο κ. Νίκας , αιτιολογώντας το γιατί διέταξε έλεγχο είπε ότι ήθελε να γνωρίζει “ επακριβώς τι παρέλαβα και το πόρισμα να είναι οδηγός για μια σωστότερη πορεία για την Περιφέρειά μας, καθώς πρέπει να αναδιοργανωθούν πολλά πράγματα. Η διαχείριση του δημόσιου χρήματος είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και πρέπει να την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο” κατέληξε .
“Θέλω να παραλάβω, να ξέρω επακριβώς τι παρέλαβα και το πόρισμα να είναι οδηγός για μια σωστότερη πορεία για την Περιφέρειά μας, καθώς πρέπει να αναδιοργανωθούν πολλά πράγματα” είπε.