4-9-13 Συνάντηση με Αντιδημάρχους Λευκάδας

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θεόδωρο Βερύκιο είχε, στη Λευκάδα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας. Στη συνάντηση συζητήθηκε, διεξοδικά, η πορεία του ΕΣΠΑ, με αιχμή τα έργα του Διαύλου Λευκάδας, του Νοσοκομείου και του Τουριστικού Αγκυροβολίου της Βασιλικής.

Επίσης , ο κ, Αγγελάκας συναντήθηκε με τους Αντιδημάρχους Λευκάδας Ζωή Σκιαδά-Πετούση, Στυλιανό Ρόκο και Φώτη Σώλο καθώς και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθέριο Αραβανή, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα εκτελούμενα, από το Δήμο, προγράμματα. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα συγχρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ προγράμματα των κοινωνικών δομών, το έργο Αποχέτευσης Ακαθάρτων, στις επεκτάσεις του σχεδίου πόλης Λευκάδας και το έργο διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ), για το οποίο ο Δήμος έχει ζητήσει χρηματοδότηση από το ΕΠΠΕΡΑΑ.

Οι δημοτικοί παράγοντες ζήτησαν την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα για την ολοκλήρωση του έργου της περιφερειακής οδού της πόλης της Λευκάδας, το οποίο ο κ. Αγγελάκας υποσχέθηκε να προωθήσει, μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών.

Στη συνέχεια ο Γ.Γ. είχε συνεργασία με προϊσταμένους και στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο νησί, ενώ αργότερα συναντήθηκε με κατοίκους της Βασιλικής, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους για τη λειτουργία του εκεί ευρισκομένου πυρινελαιουργείου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θεόδωρος Βερύκιος και ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Παναγιώτης Καββαδάς.

 

Προηγούμενο άρθροNon pasaran της Αυτοδιοίκησης στη Χρυσή Αυγή. Την κήρυξε ανεπιθύμητη και διοργανώνει αντιφασιστικά συλλαλητήρια
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις μνήμης για το Μπλόκο της Κοκκινιάς και τα 90χρονα της Νίκαιας