Στο πλευρό των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα της Περιφέρειας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

kririo perifereia attikis

Για πολλοστή φορά , το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής , επανέλαβε την πλήρη στήριξή του , στους εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το θέμα ετέθη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να διερευνηθεί εάν μπορεί  να προβεί σε νέες ενέργειες, ώστε να συνδράμει επικουρικά στον αγώνα των εργαζομένων.

Μετά από διαλογική συζήτηση ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, επανέλαβε ότι «η Περιφέρεια Αττικής στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, παρέχοντάς τους νομική υποστήριξη» και πρότεινε την επαναφορά της συζήτησης, μόλις υπάρξουν νέες εξελίξεις.

Ακόμη επισήμανε  ότι «εάν οι υπάλληλοι στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις, τότε το θέμα θα έχει κλείσει προσωρινά. Θα πρέπει όμως να επανέλθουμε και να το ξανασυζητήσουμε όταν έρθει το μεγάλο τσουνάμι των 25.000 υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέσα στο 2013».