Πελματογράφημα και έλεγχο για σκολίωση σε εκατοντάδες αθλητές των Ακαδημιών της Ελευσίνας

Το Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α., του Δήμου Ελευσίνας και ο όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ (Προ αγωνιστικός έλεγχος πρόληψης υγείας) διοργάνωσαν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Α. Δασκαλάκη πελματογράφημα και έλεγχο για σκολίωση σε 300 αθλητές των Ακαδημιών , τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν στις ακαδημίες τους .
Και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ημερίδα στο HOTEL ELEFSINA με θέμα«Πρόληψη ,η καλύτερη θεραπεία »
Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α κ. Βασίλης Αγριμάκης και ο Πρόεδρος του ΟΚΕ κ. Αθανάσιος Λιγγος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διακεκριμένοι ιατροί, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθειες στα παιδιά, στην πρόληψη μυοσκελετικών προβλημάτων και τραυματισμών καθώς και για επείγουσες ιατρικές καταστάσεις με τη χρήση απινιδωτή.
Mε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση Διεθνείς Μπασκετμπολίστες όπως Παπανικολάου Δημήτριος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής , Μήτογλου Κωσταντίνος και Παπαγιάννης Γιώργος, καθώς και ο Φραγκιάς Δημήτριος προπονητής basketball , η Αθανασία Τσουμελέκα Χρυσή Ολυμπιονίκης το 2004 στα 20,000 μ βάδην, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Καψής μέλος της χρυσής ομάδας του 2004.
Αθλητές και προπονητές μοιράστηκαν με όλους τις εμπειρίες τους και τις διάφορες πρακτικές της υγείας στον Αθλητισμό.
Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελευσίνας Μαγούλας και πλήθος κόσμου.