Έτοιμο το καλοκαίρι το γήπεδο «Παν. Βογιατζής» του Λαυρίου

Συνεδρίασε η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Λαυρεωτικής – Περιφέρεια Αττικής του έργου «Κατασκευή Ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Παν. Βογιατζής» στο Λαύριο.
Το θέμα της συνεδρίασης ήταν ο έλεγχος της πορείας υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης και κατ’ επέκταση η πορεία ολοκλήρωσης του έργου.
Η επιτροπή μετέβει επί τόπου , και αφού συζήτησε με τους επιβλέποντες μηχανικούς του Δήμου, τον ανάδοχο του έργου, με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κα. Δήμητρα Πάλλη, υπέγραψε το αντίστοιχο πρακτικό. Κοινή διαπίστωση όλων των μελών της επιτροπής ήταν, ότι παρά τις έως σήμερα καθυστερήσεις το έργο με προδιαγραφές FIFA προχωράει πλέον κανονικά και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει ολοκληρωθεί.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά :
«Είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου το οποίο περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σύστημα αποστράγγισης και διάβρεξης του χλοοτάπητα που διπλασιάζει την διάρκεια ζωής του. Θα ακολουθήσει ο προγραμματισμός και η υλοποίηση της διαμόρφωσης – αποκατάστασης του περιβάλλοντα χώρου, ώστε οι δημότες όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν την χρήση του».