«Γίνε Specialistas». Αγώνας δρόμου στη Ν. Προποντίδα

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas», την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020.
Ο Αγώνας Δρόμου «Γίνε Specialistas» περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μια των 1000 μ. για μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων και μια των 6000 μ. για τις ηλικίες 12 – 112.
Πέρσι, κατά την πρώτη χρονιά διοργάνωσης, αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής, γέμισαν τα Νέα Μουδανιά με περισσότερα από 3000 χαρούμενα πρόσωπα. Έτσι, άνοιξε ο δρόμος του «ΜΑΖΙ» στον οποίο με χαρά συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά με αναπηρίες έσμιξαν ισότιμα με τους συνομήλικους τους και μαζί βιώσαμε όλοι αξέχαστες στιγμές. Γίναμε Specialistes!
«Γιατί Specialistas γίνεσαι, τονίζεται σ΄ανακολίνωση του δήμου , όταν ξεπερνάς τα στερεότυπα, αγκαλιάζεις το διαφορετικό και ανακαλύπτεις την ομορφιά του «μαζί». Γινόμαστε όλοι καλύτεροι όταν:
 Συμβαδίζουμε στη ζωή
 Συντρέχουμε στις δυσκολίες
 Συμμετέχουμε στους αγώνες
Με την εμπειρία του επιτυχημένου πρώτου αγώνα, την ευρεία αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, καθώς και την προτροπή πολλών δρομέων που συμμετείχαν στην πρώτη μας προσπάθεια, συνεχίζουμε και φέτος με τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas»
Η συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου των 6000μ. είναι 5 ευρώ, ενώ των 1000μ.οπου συμμετέχουν οι μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού, είναι δωρεάν. Φέτος, μετά από την απόφαση της επιτροπής διοργάνωσης, το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την αγορά τριών απινιδωτών που θα τοποθετηθούν στα κλειστά γυμναστήρια των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας».