«Πλημμύρισε» δρομείς το Αιγάλεω

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,  ο «Γύρος Αιγάλεω 2018» που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος της 29/9/1944.

Από νωρίς το πρωί το Άλσος γέμισε με παιδιά, γονείς και αθλητές. Στην μικρή διαδρομή 1.200m πήραν μέρος περίπου 500 μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους και στη μεγάλη διαδρομή 7.500m οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 400.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην Βουλευτής κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Βασιλειάδης, Νίκος Νικητάκης, Κώστας Φίλης και Γιάννα Χριστόγλου, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γιάννης Γκίκας (Συμμαχία για το Αιγάλεω), Λάμπρος Σκλαβούνος (Αιγάλεω Νέα Εποχή), οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μάκης Ζάχαρης, Γιάννης Καπνουλάς, Παναγιώτης Μανδραφλής, Μαλάμω Μαστραγγελή-Κοσμίδου, Δημήτρης Μπέσης, Γιάννης Περράκης και Τάσος Σαράντου και ο κ. Μανώλης Φιλίππας μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου.

 

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, την Τροχαία, το Αστυνομικό Τμήμα, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω, την ΕΠΟΜΕΑ, τους 100 και πλέον Εθελοντές, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς του Δήμου μας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω που συμμετείχαν ενεργά με μικρούς και μεγάλους αθλητές, τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, τη Ρακαδημία και τα Φροντιστήρια Γράψα για τις χορηγίες τους και όσους συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή του Γύρου Αιγάλεω 2018.

 

Οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ 13 – 15 ΕΤΩΝ 16 – 18 ΕΤΩΝ 19 – 40 ΕΤΩΝ 41 & ΑΝΩ
  1. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΣ 2. ΝΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΤΣΑΔΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΣ ΘΩΜΑΣ
  3. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΕΡΣΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΨΩΡΟΣ ΑΛΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
  1. ΝΑΣΤΟΥ ΝΤΙΝΤΑ ΓΙΑΛΕΝΙΔΗ ΧΑΡΑ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΛΑΤΗ ΗΛΙΑΝΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ 2. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
  3. ΡΟΓΚΑΣΚΑ ΒΕΣΕΛΑ ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΤΣΟΜΠΕ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΔΑΝΑΗ-ΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Το 2ο Δημοτικό Σχολείο για τις περισσότερες συμμετοχές και ο Σήφης Τζουγανάκης από τον Σύλλογο Κρητών.