Τρέχουν « για τη χαρά της ζωής» στην Σκύδρα

Με το γνωστό πλέον μήνυμα – σύνθημα «Τρέχω για την υγεία μου, τρέχω για τη χαρά της ζωής» , ο φετινός 10ος  Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Αρσενίου – Σκύδρας , θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με ώρα εκκίνησης το πρωί 11:00΄ και  συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο «Σκυδραϊκός», την Ομάδα Δρομέων Σκύδρας, το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρσενίου και τον Δήμο Σκύδρας.

Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει  τους εξής αγώνες – διαδρομές:

1)Αγώνας Δρόμου και Βάδην 8 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία  το σημείο στο ύψος του Δημαρχείου Σκύδρας και μέσω Πετριάς τερματισμός στο Αρσένι,  μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Η επιστροφή των αθλητριών – ών από το Αρσένι  στη Σκύδρα θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο ενώ τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετασχόντων θα μεταφερθούν από  τη Σκύδρα στο Αρσένι με όχημα του Δήμου Σκύδρας.

2)Αγώνας Δρόμου 15 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία και τερματισμός είναι το Αρσένι (μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου).

Γενικές πληροφορίες.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες τρεξίματος  έχουν όλοι αθλητές που είναι υγιείς. Θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό.

Για τη συμμετοχή απαιτείται  η κατάθεση αντίστοιχης δήλωσης που θα συνοδεύεται  με την καταβολή του συμβολικού ποσού των 5€ ή 3€ (όσοι είναι 18 ετών – γεννημένοι το 2000 – και κάτω) προκειμένου να καλυφθεί μέρος των οργανωτικών δαπανών (μετάλλια, έπαινοι, αφίσες, πανό κ.α.).

H προθεσμία   κατάθεσης λήγει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.