Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους στη Θεσσαλονίκη


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στην προσπάθεια που καταβάλει για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών των κατοίκων, των συλλόγων και των φορέων της πόλης μας, διοργανώνει το 21-o Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους.
Στην 21η χρονιά συνεχούς διεξαγωγής του, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί σε συνέχεια της παράδοσής του, να προσελκύσει αθλητικές συλλογικότητες απ’ όλη την Ελλάδα.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής και της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων, μέσα από μια γιορτή γυμναστικής για όλους, η οποία ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και τις νέες κινητικές αντιλήψεις.
Το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους θα διεξαχθεί στις 10,11 & 12 Μαΐου 2019, στο κλειστό Γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. Στις 10 & 11 Μαΐου θα παρουσιασθούν όλα τα προγράμματα και την Κυριακή 12Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το ΓΚΑΛΑ, όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα διακριθούν και θα επιλεγούν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή. Η παρουσίαση των ομάδων θα αρχίζει στις 17:00
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Ασκήσεις εδάφους-ενόργανης γυµναστικής Ρυθµική γυµναστική µε ή χωρίς όργανα, σε συνδυασµό ή µεµονωµένα Αεροβική γυµναστική Πλινθίο, τραµπολίνο, ίππος Γυµναστική µε φορητά όργανα, όπως: οµπρέλες, µαντίλες, Fit Ball, σκάλες και πρωτότυπα όργανα προσωπικής επινόησης Τζαζ γυµναστική Τζαζ χορός Φολκλορικός χορός Μοντέρνος χορός ∆ηµιουργικός χορός ROPE SKIPPING