Απροστάτευτοι και παρατημένοι οι Αθηναίοι στις συμμορίες των ναρκωτικών

Μάρτυρες της μετατροπής σε πιάτσες ναρκωτικών κεντρικών σημείων ‎των συνοικιών όπου ζουν , είναι καθημερινά οι πολίτες της Αθήνα.
Πραγματικά άβατα μέσα στην « καρδιά» των περιοχών τους , είναι κυριολεκτικά παντελώς εγκαταλελειμένοι και απροστάτευτοι απ΄όλους .
Το κράτος , το οποίο είναι πρωτίστως υπεύθυνο , ανίκανο αλλά και δέσμιο ιδεοληψιών της σημερινής κυβέρνησης , είναι απλώς …θεατής ενώ ο δήμος δεν έχει καν αρμοδιότητα , ότι και αν πράξει δεν αρκεί .
Καθημερινά, ενεργοί πολίτες της Αθήνας , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , καταγγέλλουν όλα αυτά που βιώνουν , αλλά ΟΥΔΕΙΣ κάνει κάτι.
Μια εξ΄αυτών είναι και η Z.M‎, η οποία συχνά πυκνά, καταγράφει , αποκαλύπτει , καταγγέλλει , όλα αυτά τα συμβαίνοντα , παρά τις απειλές , σε βάρος της .
Πρόσφατη ανάρτηση της , αναφέρεται στην πιάτσα ναρκωτικών που έχει δημιουργηθεί στην οδό Αντωνιάδου, απ΄όπου και η φωτογραφία που τράβηξε η ίδια και αναδημοσιεύουμε .
Γράφει συγκεκριμένα: « Αυτός που διακρίνεται στην άκρη αριστερά της πρώτης φωτογραφίας, φαίνεται πως είναι εξέχουσα φυσιογνωμία μεταξύ των ναρκεμπόρων, Όταν πλησίαζα και έχοντας ήδη ακούσει τις σφυρίχτρες των μικροπωλητών, άρχισε να καλεί τους φίλους του που με περικύκλωσαν με έβριζαν (υποθέτω) στη γλώσσα τους όλοι μαζί, με …έφτυσαν, (δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει) και αυτός φώναζε δυνατά ΦΥΓΕ, ΦΎΓΕ, μια από τις λίγες ελληνικές λέξεις που έχει μάθει κατά πάσα πιθανότητα….
Να φύγω η Αθηναία εδώ και γενιές, από που;
Από το σπίτι μου; τη γειτονιά μου; την πόλη μου; τη χώρα μου; Δεν μπορώ να ικανοποιήσω την απαίτηση τους !
Δεν εκχωρώ ούτε εκατοστό στους πρεζέμπορους που δεν έχουν καμιά δουλειά εδώ και πρέπει να φύγουν αυτοί εδώ και τώρα !
Είχα προλάβει και τον είχα φωτογραφίσει από το απέναντι πεζοδρόμιο και απαιτώ από τους εντελώς άχρηστους που μας κυβερνάνε τα τελευταία χρόνια να μας προστατεύουν. Δεν είναι δυνατόν στην καρδιά της πόλης, να υπάρχουν άβατα και νησίδες που έχουν το ακαταδίωκτο, σκουπίδια όπως του λόγου τους».