“ Εγκληματική” απόφαση Δούρου . Επέκτεινε τη χωματερή της “ Φυλής” που θα “ καταργούσε”


Ξεδιάντροπα , με τη “ βούλα” τη δική της , επιβεβαιώνει πλέον η ίδια η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής , Ρένα , Δούρου , τα τεράστια ψέματα της , με τα οποία υφάρπαξε τη ψήφο των πολιτών το 2014 για να εκλεγεί .
Σ΄έκτακτη σύσκεψη του Ενιαίου Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) , του οποίου είναι πρόεδρος και είναι ο αρμόδιος φορέας διαχείρισης της “ Φυλής”, αποφασίστηκε μετά από δίκης της πρόταση, η …επέκταση της χωματερής, όπως καταγγέλλει ο εκλεγείς δήμαρχος Πετρούπολης , Στέφανος Βλάχος .
Της χωματερής εκείνης που το 2014 διατυμπάνιζε ότι θα καταργούσε άμεσα και καλούσε τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής να τη ψηφίσουν και να την εμπιστευτούν , όπως τελικά και έπραξαν , υφαρπάζοντας τους έτσι τη ψήφο τους.
Είχε μάλιστα το θράσος , την ορκωμοσία της , ως περιφερειάρχης , το 2014 , να την κάνει …εκεί . Σε ειδική εκδήλωση στο “ κλειστό” γυμναστήριο Φυλής ( πρώην Άνω Λιοσίων ) θέλοντας έτσι όπως είχε πει να υπογραμμίσει τη “ δέσμευση” και την “ αποφασιστικότητα” της , να το πράξει .
Γιατί ; Είχε “ άγνοια” , “ αφέλεια”, όπως ο αρχηγός του κόμματος της , Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει γιατί δεν εφάρμοσε σχεδόν τίποτε από τις μεγάλες υποσχέσεις που είχε δώσει κι εκείνος για να εκλεγεί ηγέτης της χώρας;
Πέντε χρόνια λοιπόν μετά, η μοιραία Δούρου πράττει το ακριβώς αντίθετο από τα περιβόητα “ ταξίματα” της και τις σφοδρότατες απαξιωτικές ( ηθικά και πολιτικά) καταγγελίες σε βάρος των προκατόχων της
Και αφού , με την ίδια τακτική του 2014 , υφάρπαξαν και πάλι τη ψήφο στις περιοχές αυτές , τόσο εκείνη στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές όσο και το κόμμα της ο ΣΥΡΙΖΑ , στις βουλευτικές εκλογές του Ιλίου , αναδεικνυόμενοι εκλογικά πανίσχυροι εκεί, τώρα υπέγραψαν τη “θανατική καταδίκη” τους.